Et lite byrå med stor kapasitet og fleksibilitet

Suveren Kommunikasjon kan blant annet tilby grafisk design, webdesign, kreativ tekst, rådgivning og digital markedsføring. Vi hjelper deg med å nå ut med ditt budskap - enten det på trykk, digitalt eller begge deler.

Noen tjenester

Design og branding

Hva skal ditt produkt eller din virksomhet uttrykke? God design handler om mer enn hvordan noe ser ut. Det handler også om kommunikasjon og funksjonalitet. Et design, en profil eller en logo skal være hensiktsmessig og underbygge et budskap.

Nettsider

En solid nettside er viktig for å nå ut til dine kunder. Nettsiden er ofte det første de ser før de tar kontakt med deg.
Vi leverer nettsider med fokus på både UX (brukervennlighet) og UI (nettsidens utseende), samt SEO (optimal søkbarhet). Vi benytter oss av verktøyene WordPress, Dreamweaver og DestiNet. Om du ønsker å oppdatere nettsiden selv, eller om vi skal gjøre det for deg, bestemmer du selv.

Ideer og kampanjer

Vi hjelper deg med kampanjen, både digitalt og på trykk. Kravene til kampanjer er de samme i dag som tidligere; bestemme målgruppe, strategi og selvfølgelig; den gode ideen. Men så kan det være vanskelig å bestemme riktig kanal for kampanjen. Gå all in på Facebook, annonser på trykk eller kombinasjon av ulike kanaler? Suveren vurderer og sorterer, slik at kampanjen lander på de rette plassene.

Digital annonsering

Digital markedsføring skiller seg fra tradisjonell markedsføring på en rekke områder. Ved å annonsere på nettsider og i sosiale medier, når du ut til flere, samtidig som annonseringen kan styres til rett målgruppe. Du har full kontroll på budsjettet, og du får målbare resultater. Vi hjelper deg med markedsføringen på f.eks Facebook eller finn.no.
En annonse på Google når ut til over 2 millioner nettsider og kan brukes till merkevarebygging, salg eller promotering av ditt nettsted. Vi setter gjerne opp annonsen for deg i Google AdWords – Googles annonseverktøy.

Trykksaker

Den digitale utviklingen må gå sin gang, men vi opplever også at våre kunder setter stor pris på å holde en trykksak i hånda. Det gir en ekte og jordnær følelse. Trykksaken er ikke død – du må bare vite hvordan og når du skal bruke den.
Med tilsammen over 50 års erfaring med trykksaker – alt fra annonser, flyers, brosjyrer, aviser og store, tykke kataloger, bannere og skilt – innehar Suveren Kommunikasjon en suveren grafisk kunnskap.

Oppdatering av digitalt materiell

Vi vet hvor stressende det kan være å oppdatere nettsider. Ofte har man hverken tid, lyst eller synes man har nok teknisk kunnskap. Det er en ærlig sak. Vi oppdaterer gjerne nettsider og digitalt markedsmateriell for deg.

Rådgivning og kommunikasjon

Suveren Kommunikasjon er opptatt av dialog. Sammen med deg finner vi den beste løsningen for det du ønsker deg. Vi fremstår ikke som "besserwissere", men lever etter å lytte til våre kunder.
Gjennom vår erfaring i bransjen gjennom mange år, kan vi gi deg råd om hva som vil fungere for deg, og hvordan vi skal oppnå dette.

Video og bilder

En videosnutt som har både bevegelse og lyd skaper sterke virkemidler. På nettsider og i sosiale medier er video det nye bildet!
Vi hjelper deg også med fotografering ute og inne og har blant annet god erfaring med produktfoto og fotografering til boligprosjekter.

Komplett markedsføring av ditt boligprosjekt

Nybolig

Suveren Kommunikasjon har en unik kompetanse innen markedsføring av nybolig. Vi har hatt ansvaret for markedsføringen av over 60 bolig- og tomteprosjekter gjennom en rekke år, og våger og kalle oss eksperter på området.
Vi samarbeider tett med utbyggere, meglere og arkitekter for å skreddersy salgsmateriell som fungerer.
Suveren Kommunikasjon leverer både trykt og digitalt materiell før salgstart samt hjelper deg med kampanjer og oppfølging gjennom hele salgsprosessen.

Eksempler på hva vi kan hjelpe deg med:

• Profil, logo og prosjektnavn
• Områdefotografering
• 3D-visualiseringer
• Tekster og innhold
• Design av salgsprospekter, flyere og dokumenthefter
• Annonsering for trykk
• Digital annonsering, feks til aviser, finn.no, Facebook og Google AdWords
• Digitalt kampanjemateriell
• Design og oppsett av nettsider med boligvelger
• Design av skilt, bannere, roll ups
• Video
• Presentasjonsmateriell til salgsmøter og visninger
• Kontinuerlig oppfølging og endringer av nettsider, boligvelger og kampanjemateriell

Noen av boligprosjektene vi har jobbet med de siste årene:

Sandbukta Terrasse, Yventunet, Heiergården Terrasse, Vatvedt Torg, Tangen Hageby, Brunsbykollen, Ringstadåsen, Manstadhagen,  Os Allé 9, Grinda, Pay-Villaen, Storgata Terrasse, Oreid, Sollihøyda, Skansen Sponvika, Augustaborg borettslag, Grålum borettslag, Trondalstoppen, Vestre Langøyåsen, Skarpnord Terrasse, Vesterelven Brygge, Treskjæråsen, Dypedal Brygge, Bryggeritunet, Kongens gate, Rabekkporten, Sverresgate 16, Neset Boligsameie

Suveren Kommunikasjon
– et reklamebyrå med bakkekontakt

Grafisk design / Trykt og digitalt materiell  / Ideer og kampanjer

Suveren Kommunikasjon ©2020